Info CC1 Techniek knippen
In ons opleiding centrum is onze CC1 Salon' gevestigd. Een gezellige sfeervolle ambiance gestyled in de hedendaagse trent.
In onze CC-Salon/ trainingscentrum voor kappers en service point knippen wij alleen maar krullen.
Dat is onze expertise en daar willen wij ook alleen maar mee bezig zijn, krullen zijn onze passie.
Wij knippen met de CC1 professionele technische krullen knip methode waarmee wij direct een prachtige volume creëren.

Onze techniek is anders
Door middel van een bepaalde afdeling en omdat wij verticaal knippen in plaats van horizontaal crëeren wij direct een mooie volume en lucht in je krullen zodat je krullen weer kunnen dansen en vrij bewegen.
Daarnaast hebben wij HET unieke product die krullen daadwerkelijk onder controle brengen maar ook thuis de controle behouden blijft.
Tijdens een 1e afspraak krijg je een gratis intake gesprek omdat wij je krullen willen leren begrijpen. Hierbij behandelen we de volgende punten:

 • Wat hebben je krullen nodig qua verzorging
 • Hoe draag jij je krullen
 • Waar loop je tegenaan
 • Sport je veel zodat jij je haren vast kunt dragen (i.v.m. korte bovenlengte)
 • Wat verwacht je van je krullen

  Wij leren je hoe je met je krullen om kunt gaan en geven je de ins-en outs over krullen.
  Wij knippen droog de lengte die wij samen bepalen. Dit omdat wij dan kunnen bepalen wat de eind lengte zal zijn die je wenst. Het wordt dus nooit tekort door krullen die opkrullen na de knipbeurt.
  Daarna verzorgen wij een treatment waarin wij je meenemen hoe je thuis het beste je krullen kunt verzorgen.

Hebben wij je van voldoende informatie voorzien? Anders stel gerust je vraag via mail, chat, messenger of bel. 

info@curlscontrol.com
06-51159365

✂️Graag tot ziens ✂️
 


MAAK HIER EEN AFSPRAAK <


Onze salon zit gevestigd in Velp, Gelderland. De afgelopen periode is het helaas voorgekomen dat klanten niet op hun geplande afspraak zijn gekomen of hun afspraak zijn vergeten. Dit is erg vervelend, niet alleen voor ons, maar ook voor de mensen die in dezelfde tijd wel behandeld hadden kunnen worden. Wij plannen onze behandelingen zo strak mogelijk in zodat we zo veel mogelijk mensen blij kunnen maken met een behandeling. Hierdoor is het voor ons helaas niet mogelijk om, wanneer u te laat komt, de volledige tijd van de behandeling te gebruiken. Bij het boeken van een afspraak brengen wij derhalve een aanbetaling in rekening.


Afspraken kunnen minimaal 48 uur van tevoren gratis en zonder problemen worden verplaatst, gewijzigd, of geannuleerd. Bij tijdige annulering zal dit bedrag uiteraard aan u worden terug gestort. Uiteraard kan ook in overleg een andere datum besproken worden.

Bij afwezigheid zonder tegen bericht zijn wij helaas genoodzaakt het volledige behandelbedrag in rekening te brengen. Wij hopen u hierbij voldoende geïnformeerd te hebben en danken u voor uw begrip.

Openingstijden kantoor:
Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur
Openingstijden CC1 krulknip Salon: Donderdag + vrijdag van 10:00 tot 17:30 uur
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.