Op ma-vr voor 16:30 besteld, vandaag verzonden!
Curls Control = CG Proof
450+ klanten beoordelen ons met een 9.5 ⭐️
  • Nederlands
  • Jouw krullen föhnen? Volg dan deze tips!

    Curls Control - 04 / Dec / 2023

    Jouw krullen föhnen? Volg dan deze tips!

    Benieuwd naar het geheim van krullen föhnen zonder pluis of beschadigingen te creëren? Ontdek het geheim van vele kappers in deze blog!

    Jouw krullen föhnen? Volg dan deze tips!

    Vind je het lastig om jouw prachtige krullenbos te föhnen en stylen? Wij begrijpen als geen ander hoe groot deze uitdaging kan zijn. Gelukkig zijn er speciale technieken en tools om adembenemende resultaten te bereiken. Het gebruik van de diffuser is ons geheim. Met deze handige tool voorkom je pluis en houd je jouw natuurlijke krulpatronen intact. Benieuwd hoe je jouw krullen het best kunt föhnen met een diffuser? In deze blog vertellen we hoe je een volumineuze en prachtig gedefinieerde krullenbos creëert.

    De basis voor de ideale coupe

    Een föhn is een superhandige tool om je haar snel te drogen en prachtige volumineuze krullenbos te creëren. Om te genieten van langdurige resultaten, is het belangrijk om enkele voorbereidende stappen te ondernemen. Begin met hoogwaardige haarverzorgingsproducten die specifiek zijn ontworpen voor krullen. Hiermee creëer je de perfecte basis voor een prachtige kruldefinitie en langdurig volume.

    Vervolgens komt de diffuser in actie bij het föhnen van je krullen. Met dit handige hulpmiddel creëer je niet alleen perfecte krullen, maar ook een pluisvrije look en lange hold. Het resultaat? Adembenemende krullen die de hele dag blijven zitten. Met deze aanpak bereik je werkelijk prachtige resultaten.

    Wat is een diffuser?

    Nu je weet dat ons geheim voor het föhnen van je krullen de diffuser is, is het natuurlijk wel goed om te weten wat deze tool precies is. Een diffuser is een opzetstuk voor een föhn dat de lucht gelijkmatig verspreidt. Deze is ideaal voor het drogen van krullen zonder pluis of beschadiging te creëren. Dit is immers de grootste uitdaging bij het föhnen van krullen.

    De zogenoemde vingers van het opzetstuk zijn ontworpen om de perfecte krul te vormen, zonder de natuurlijke krulpatronen te verstoren. Ook zorgt de diepe uitholling ervoor dat al je krullen in de kop passen en je gehele haardos en hoofdhuid wordt gedroogd. Welk resultaat heeft dit? Prachtige, veerkrachtige krullen met meer definitie en volume. De diffuser is geschikt voor alle krultypes.

    Krullen föhnen met de diffuser in 4 stappen

    Voor het creëren van een prachtig gedefinieerde krullenbos is het belangrijk om 4 stappen op te volgen. Elke stap draagt bij aan het behouden van de vochtbalans en het voorkomen van pluis. Welke stappen zijn dit? We leggen ze graag aan je uit:

    1. Verzorging: Creëer de perfecte basis door speciaal ontwikkelde haarproducten voor krullend haar te gebruiken. Verwijder allereerst build-up door eens in de 4-5 weken de Clarifying Shampoo te gebruiken. Reinig vervolgens je lokken met de licht reinigende en vochthoudende Cleanser. Omdat hydratatie de sleutel is voor een prachtige krullenbos, mag een Moisturizer vervolgens absoluut niet ontbreken. Creëer tot slot de perfecte definitie en hold door eerst de Curl Crème en vervolgens de Curl Definer aan te brengen.
    2. Drogen: Droog je haar na het wassen voorzichtig met een hydrofieldoek om uitdroging te voorkomen. Ook zorg je er met deze doek voor dat eerder aangebrachte haarproducten niet worden verwijderd. Dit houdt je krullen gehydrateerd en prachtig gedefinieerd.
    3. Krullen föhnen: De derde stap is het drogen van je haar met de diffuser. Maar hoe moet je jouw krullen föhnen? Hier komt een handige techniek bij kijken. Koppel de diffuser-kop aan je föhn. Leg je krullen vanaf de punten in de diffuser en duw deze richting je hoofdhuid. Doe je haar vervolgens naar links en rechts om ook deze plukken goed te drogen met de föhn. Let erop dat je de koudste stand gebruikt! Warme lucht zorgt namelijk voor pluis. En dat is natuurlijk wat je wil voorkomen.
    4. Finishing touch: Crunch tot slot de harde cast uit je haar. Dit is het harde laagje van de Curl Definer die om je lokken is gevouwen. Maak hierbij gebruik van onze 100% organische Argan Olie. Met dit product geef je de finishing touch aan jouw krullenbos. Doordat het is verrijkt met eucalyptus olie en vitamine E is het een perfect middel voor cast crunching, puntverzorging & hoofdhuidbehandelingen.

    Investeer in de difusser-kop van Curls Control

    Onze speciaal ontwikkelde diffuser is de sleutel tot een sneller droogproces en de perfecte finishing touch voor je krullenbos. De tool is voorzien van negen vingers, om zonder verstoring prachtige krullen te creëren. Deze is geschikt voor elk haartype. Bovendien past de diffuser-kop op bijna elke föhn met een recht verlengstukje.

    Onze CC1-gespecialiseerde haarstylisten maken dagelijks gebruik van de tool en kunnen je er alles over vertellen. Geïnteresseerd in de diffuser-kop om jouw krullen te föhnen? Deze bestel je eenvoudig online bij Curls Control. Doe dit op werkdagen voor 16:30 uur en we verzenden je bestelling vandaag nog.

    Laat een reactie achter

    What are your experiences? Read or write a review here.

    *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    * Verplichte velden