Op ma-vr voor 16:30 besteld, vandaag verzonden!
Curls Control = CG Proof
450+ klanten beoordelen ons met een 9.5 ⭐️
  • Nederlands
  • Slapen met krullen? Zo houd je ze mooi!

    Curls Control - 23 / Aug / 2023

    Slapen met krullen? Zo houd je ze mooi!

    Genieten van een heerlijke nachtrust en wakker worden met een volumineuze krullenbos? Volg deze praktische tips voor slapen met krullen!

    Slapen met krullen? Zo houd je ze mooi!

    Slapen met krullen kan een ware uitdaging zijn! Je nachtelijke draaibewegingen kunnen namelijk snel zorgen voor pluizig haar. Bovendien verliest je weelderige krullenbos al gauw zijn vorm en definitie door de wrijving met je kussen. En vervolgens wakker worden met futloze lokken. Maar niet getreurd! Wil jij weten hoe jouw krullen blijven zitten met slapen? En wil je 's ochtends ontwaken met prachtige, veerkrachtige lokken? Wij vertellen je in deze blog alles over heerlijk slapen met krullen. Lees nu gauw hieronder verder.

    1. Voorbereiding slaaproutine

    Wil jij genieten van een heerlijke nachtrust en ‘s ochtends ontwaken met prachtige, veerkrachtige krullen? Een goede haarverzorgingsroutine is essentieel voor het slapengaan. Hydratatie en voeding zijn hierbij de sleutelwoorden. Behandel jouw lokken met een krulvriendelijke leave-in conditioner, om ze de hele nacht gevoed en gehydrateerd te houden. Daar komt onze Moisturizer om de hoek kijken. Deze verzacht, hydrateert en herstelt jouw krullen voor meer controle.

    Naast het gebruik van de juiste producten, kun je ook nog andere voorbereidingen treffen voor verantwoord slapen met krullen. Het juiste beddengoed is er daar één van. Vervang je ruwe kussensloop door een satijnen of zijden kussensloop. Deze zachte materialen verminderen wrijving en voorkomen pluis. Ook onttrekken deze materialen minder vocht een je haar. Zo kun je heerlijk slapen en elke ochtend wakker worden met een pluisvrije coupe.

    2. Nachtelijke verzorging

    Er zijn verschillende methoden om heerlijk te slapen en je prachtige krullen mooi te houden. Ook ‘s nachts. Probeer bijvoorbeeld eens de "pineapple-methode". Bind je krullen boven op je hoofd in een losse, hoge paardenstaart. Op deze manier voorkom je dat ze worden platgedrukt tijdens het slapen. Gebruik hiervoor satijnen scrunchies of haarbanden om je krullen op hun plek te houden.

    Zijn er daarnaast nog andere methoden om met krullen te slapen? Jazeker. Zo kun je een zijdezachte of satijnen bonnet om je haar wikkelen, om wrijving met het kussen te voorkomen. Pluis en klitten zijn met dit mutsje verleden tijd. Verder zijn beschermende haarstijlen, zoals vlechten en twist-outs, ideaal om klitten en beschadigingen te voorkomen. Praktische en effectieve manieren voor heerlijk slapen met krullen.

    3. Opfrissen in de ochtend

    Na een heerlijke nachtrust is het tijd om je krullen nieuw leven in te blazen. Gebruikt de vernevelaar met het self-made product van water en een leave-in Moisturizer om je krullen opnieuw te hydrateren. Knijp zachtjes in je krullen om de veerkracht te herstellen. Gebruik daarnaast je vingers of een grove krullenkam, om voorzichtig eventuele klitten te ontwarren. Geef je krullen een opfrisbeurt met dit eenvoudige stappenplan en ze zullen weer stralen alsof je zo uit de salon komt.

    Meer tips voor slapen met krullen?

    Wil jij ‘s ochtends wakker worden met een volumineuze krullenbos? Onze haarstylisten staan klaar om je van waardevolle tips te voorzien. Slapen met krullen is verleden tijd met een voorbereide nachtrust. Kom langs in één van onze verkooppunten voor persoonlijk advies. Hier vind je een scala aan producten om je krullen te verzorgen, hydrateren en de perfecte basis te leggen. De perfecte haarverzorgingsproducten voor jou. Ontdek ons verkooppunt bij jou in de buurt!

    Laat een reactie achter

    What are your experiences? Read or write a review here.

    *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    * Verplichte velden