Op werkdagen voor 16:30 besteld, vandaag verzonden
 • Nederlands
 • Kapsalons & Verkooppunten

  Kapsalons & Verkooppunten

  • Knipafspraak bij onze salon

   Knipafspraak bij onze salon

   Kom langs in Velp en krijg een behandeling van onze krulspecialisten! Zij nemen alle tijd voor jou en leren je alle ins & outs van je krullen!

   Bekijk
  • Verkooppunten / CC1 salons

   Verkooppunten / CC1 salons

   Dit zijn alle kapsalons die onze CC1 krulknip-opleiding hebben afgerond. Aan deze kappers kan je dus met een heel gerust hart je krullen over laten!

   Bekijk

  Naast dat wij producent en leverancier zijn van het professionele krullenproduct Curls Control, verzorgen wij opleidingen voor hairstylisten van salons door heel het land. Na het afronden van de opleiding zijn dit hairstylisten die de CC1-professional-krulkniptechniek beheersen en alles over krullen weten om jouw krullen perfect onder controle te krijgen. De salon waar de hairstylist werkzaam is, wordt door ons gecertificeerd tot CC1-krulknipkapsalon. Bij deze salons kun je met een gerust hart je krullen toevertrouwen. Kijk in de store locator hieronder welke door ons gecertificeerde CC1-kapsalon het dichtst bij jou in de buurt zit!

  Natuurlijk kan je ook altijd een afspraak maken bij onze eigen CC1-krulknipsalon. Onze salon is gevestigd in ons opleidingscentrum in Velp (bij Arnhem).