Op werkdagen voor 16:30 besteld, vandaag verzonden
 • Nederlands
 • Vernevelaar
  • Vernevelaar-1

  Curls Control Vernevelaar

  Terug naar overzicht

  11,75 Incl. btw

  De vernevelaar van Curls Control hoef je maar 1 keer kort in te drukken waarna deze vervolgens een paar seconden het water geleidelijk over het haar verdeelt .

  Direct afrekenen

  • Op werkdagen voor 16:30 besteld, vandaag verzonden

  9.5 / 379 Reviews

  ‘Top producten voor krullend haar! Hele fijne gebruiksaanwijzing erbij, en alle hulp via mail of social media. Ik gebruik niks anders meer, altijd goed resultaat voor dagenlang.’

  Productomschrijving

  De vernevelaar van Curls Control verdeelt het water geleidelijk over het haar. Onze vernevelaar werkt ideaal. Je hoeft hem maar één keer kort in te drukken waarna de vernevelaar zelf een aantal seconden het haar zal vernevelen. De vernevelaar is in 360 graden te gebruiken, dus je kunt in alle richtingen je krullen vernevelen.

  Een vernevelaar gebruik je om pluis te reduceren of je haar tussen de wasbeurten even op te frissen. Je kan dit doen met water om het geheugen van de producten in je haar te activeren of met het selfmade product. Het selfmade product is een combinatie van water en de Moisturizer wat ervoor zorgt dat je krullen minder zullen pluizen. Het selfmade product activeert het geheugen van de Curl Definer waardoor het product weer fixeert om je krullen tijdens het drogen.

  Let op: alleen vernevelen is niet voldoende. Crunch het product altijd goed in je haar om het beste resultaat te verkrijgen.