Naast dat wij producent en leverancier zijn van het professionele krullen product Curls Control, verzorgen wij tevens opleidingen voor hairstylisten.
Dit zijn hairstylisten die de CC1 professional krulknip techniek beheersen en alles over krullen weten om jouw krullen perfect onder controle te brengen. Bij deze salons kun je met een gerust hart je krullen toevertrouwen. Natuurlijk kan je ook altijd een afspraak bij onze eigen CC1 krulknipsalon maken via deze link die gevestigd is in ons opleidingscentrum in Velp (bij Arnhem). Mocht onze krulknipkapsalon te ver rijden voor je zijn, kijk dan ik de store locator hieronder welke door ons gecertificeerde CC1 kapsalon het dichts bij jou in de buurt zit!

De blauwe vlakjes staan voor kapsalons waar Curls Control producten worden verkocht. De zwarte puntjes staan voor kapsalons die de CC1 opleiding hebben afgerond.


 

Loading Locator Software...
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Heey Krullie,

Yes, er zit eindelijk weer schot in de productlijn. Ons 3e product is gelanceerd, de cleanser (shampoo)heart
Een top product van professionele kwaliteit. De cleanser heeft een uitstekende PH waarde 5, zorgt voor een goede deep cleansing zonder de hoofd oliën te strippen, CG friendly, verzorgend, zuinig in gebruik, licht schuimend en de tube is gemaakt van suikerriet.
Nu volgen snel de Moisturizer en de Curl Crème. Zoals jullie inmiddels wel weten is er veel vertraging door het vreselijke corona virus.  

Bedankt voor je vertrouwen; zodra wij meer informatie hebben, delen we dit op onze website en social media!


Warme groet,

Team Curls Control