Naast dat wij producent en leverancier zijn van het professionele krullen product Curls Control, verzorgen wij tevens opleidingen voor hairstylisten.
Dit zijn hairstylisten die de CC1 professional krulknip techniek beheersen en alles over krullen weten om jouw krullen perfect onder controle te brengen. Bij deze salons kun je met een gerust hart je krullen toevertrouwen. Natuurlijk kan je ook altijd een afspraak bij onze eigen CC1 krulknipsalon maken via deze link die gevestigd is in ons opleidingscentrum in Velp (bij Arnhem). Mocht onze krulknipkapsalon te ver rijden voor je zijn, kijk dan ik de store locator hieronder welke door ons gecertificeerde CC1 kapsalon het dichts bij jou in de buurt zit!

De blauwe vlakjes staan voor kapsalons waar Curls Control producten worden verkocht. De zwarte puntjes staan voor kapsalons die de CC1 opleiding hebben afgerond.


 

Loading Locator Software...
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Heey Krullie,

Eindelijk, ons 1e product is klaar! De curldefiner van Curls Control heart
Een top product voor de extra hold in onze krullies. Het is CG friendly, heeft een memory van 24 tot 48 uur en zit in een tube gemaakt van suikerriet. Lees voor meer informatie onder het kopje Curl Definer. Ook de gewilde Curls Control vernevelaar is weer te bestellen!
Hopelijk kunnen wij snel de Moisturizer, Curl Crème en de cleanser introduceren. Zoals jullie inmiddels wel weten is er veel vertraging door het vreslijke corona virus.  Bedankt voor je vertrouwen; zodra wij meer informatie hebben, delen we dit op onze website en social media!

Warme groet,

Team Curls Control