Op ma-vr voor 16:30 besteld, vandaag verzonden!
Curls Control = CG Proof
450+ klanten beoordelen ons met een 9.5 ⭐️
 • Nederlands
 • Retourbeleid & Klachten

  Retourbeleid & Klachten

  Retourneren

  Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Voor de duidelijkheid, de tube moet voor 2/3 gevuld zijn. Om gebruik te maken van dit recht, kun je contact met ons opnemen via het contactformulier op de contactpagina. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen. Zie voor meer informatie artikel 14 in de algemene voorwaarden.

   

  Klachten

  Vervelend dat niet alles naar wens is. Je kan een klacht indienen via [email protected] of ons contactformulier op de contactpagina. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

  Wanneer je een klacht hebt ingediend via [email protected] of het contactformulier en je het niet eens bent met de oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.