Op ma-vr voor 16:30 besteld, vandaag verzonden!
Curls Control = CG Proof
450+ klanten beoordelen ons met een 9.5 ⭐️
 • Nederlands
 • De basis bestaat uit slechts 4 productenOnze producten

  Over Curls Control-1
  Over Curls Control We hebben onze ervaring, passie, kennis en de feedback van andere krullies gebundeld en hét product voor jouw krullen ontwikkeld: Curls Control. Een Nederlands-Belgisch product met een unieke formule voor de perfecte combinatie van ingrediënten.
  • Ontplofte krullen?-1

  Ontplofte krullen?

  De producten van Curls Control zijn jouw tools om balans te creëren in je krullen. Eenvoudig, met slechts vier producten die uitstekend op elkaar afgestemd zijn qua verzorging, proteïne en voedende ingrediënten. Start nu jouw reis naar de perfecte krul!

  Zoek aangesloten salons bij jou in de buurt-1
  Zoek aangesloten salons bij jou in de buurt Natuurlijk helpen wij je in je reis naar de perfecte krul door middel van een duidelijk stappenplan in de vorm van een flyer, tips en weetjes op onze website, turorial en uiteraard kun je binnenlopen bij een van de ruim 350 verkooppunten.
  • Knipafspraak in onze CC1 - Curls Control Salon

   Knipafspraak in onze CC1 - Curls Control Salon

   Kom langs in Velp en krijg een behandeling van onze krulspecialisten! Zij nemen alle tijd voor jou en leren je alle ins & outs van je krullen!

   Bekijk
  • Voor- en na-foto's

   Voor- en na-foto's

   Zie wat de producten van Curls Control kunnen doen voor jouw krullen!

   Bekijk

  [powr-social-feed id="73d9afdf_1664881853"]

   

  Blogs Blogs

  • Stralende krullen tijdens de warme zomermaanden07 Mei

   BlogsStralende krullen tijdens de warme zomermaanden

   Het is het hele jaar belangrijk om je haar goed te verzorgen. Toch kan het zo zijn dat je haar tijdens de warme zomermaanden staat voor extra uitdagingen. Zo kan de hitte kan uitdroging veroorzaken, waardoor het essentieel is om extra aandacht te besteden aan je haarroutine. Wij delen graag met je hoe je ervoor kunt zorgen dat je krullen blijven stralen, zelfs op de warmste zomerdagen.

  • Van harde krullen afkomen? Zo krijgen ze hun natuurlijke zachtheid terug07 Mei

   BlogsVan harde krullen afkomen? Zo krijgen ze hun natuurlijke zachtheid terug

   Heb je last van harde cast in je krullen? In dit blog vertellen we je alles over hoe je de harde cast uit je krullen cruncht.

  • Haarmasker voor krullen22 Mar

   BlogsHaarmasker voor krullen

   Een haarmasker voor krullend haar toevoegen aan je haarroutine? Doen! Ontdek in dit blog waarom een haarmasker voor krullen een must is om te gebruiken.