Op ma-vr voor 16:30 besteld, vandaag verzonden!
Curls Control = CG Proof
450+ klanten beoordelen ons met een 9.5 ⭐️
 • Nederlands
 • Stralende krullen tijdens de warme zomermaanden

  Curls Control - 07 / May / 2024

  Stralende krullen tijdens de warme zomermaanden

  Het is het hele jaar belangrijk om je haar goed te verzorgen. Toch kan het zo zijn dat je haar tijdens de warme zomermaanden staat voor extra uitdagingen. Zo kan de hitte kan uitdroging veroorzaken, waardoor het essentieel is om extra aandacht te besteden aan je haarroutine. Wij delen graag met je hoe je ervoor kunt zorgen dat je krullen blijven stralen, zelfs op de warmste zomerdagen.

  Waarom het belangrijk is je krullen na in de zomer extra veel aandacht te geven

  Ben je een zon, zand, zee,-liefhebber? De warme buitenlucht kan je krullen pluizig en onhandelbaar maken. Het zout in zeewater kan je haar uitdrogen en de natuurlijke oliën verwijderen, waardoor het broos en kwetsbaar wordt. Daarnaast kan chloorwater uit zwembaden je haar beschadigen door de chemische stoffen die het bevat. Door je krullen extra aandacht te geven, kun je de schade en de natuurlijke vochtbalans herstellen, waardoor je krullen weer stralen.

  Tip 1: verzorg je haar met een Clarifying shampoo

  Een opeenhoping van productresten kan leiden tot dofheid en gebrek aan veerkracht. Hier kan je gedurende het hele jaar last van hebben. Een Clarifying shampoo geeft je haar weer een touch-up. Daarom mag deze stap zeker niet ontbreken als je jouw krullen in de zomer goed wilt verzorgen.

  Onze krachtige Clarifying shampoo is ontwikkeld om opgehoopte resten te verwijderen en je haar grondig te reinigen, waardoor het weer fris en levendig aanvoelt. Gebruik het eens in de vier tot zes weken.

  Tip 2: verzorg je haar met een Moisturizer

  Het gebruik van een goede Moisturizer is essentieel om je krullen te hydrateren en te voeden. Onze Moisturizer is een 4-in-1 product. Ontdek hieronder hoe je het kan gebruiken:

  – Als conditioner: in de zomer kan door warmte het haar vocht verliezen. Het gebruik van de Moisturizer als conditioner helpt bij het hydrateren en verzachten van het haar, waardoor het weer soepel aanvoelt.

  – Als leave-in behandeling: de warme zomerse maanden kunnen het haar gedurende de dag blijven uitdrogen, vooral als het wordt blootgesteld aan warmte. Door de Moisturizer als leave-in behandeling te gebruiken, blijft het haar gehydrateerd en beschermd tegen verdere uitdroging.

  – Als masker: een intensieve behandeling met de Moisturizer als masker is ideaal om het haar te herstellen. De diepe hydratatie en voeding die het biedt, kunnen helpen bij het herstellen van beschadigd haar en het teruggeven van glans en veerkrachtigheid.

  – Als selfmade product: bovendien kun je de Moisturizer mengen met water als refresh tussen wasbeurten in. Eventueel kun je een paar druppels arganolie aan je Moisturizer toevoegen voordat je deze als leave-in in je haar cruncht.

  Zomer krullen verzorgen met de juiste producten

  Hopelijk helpen bovenstaande tips je om je krullen een touch-up te geven in de zomer. Bestel onze professionele producten in onze webshop of breng een bezoekje aan één van onze verkooppunten.

  Laat een reactie achter

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  * Verplichte velden