Op ma-vr voor 16:30 besteld, vandaag verzonden!
Curls Control = CG Proof
450+ klanten beoordelen ons met een 9.5 ⭐️
  • Nederlands
  •  4 tips voor adembenemend volume in je krullen

    Curls Control - 23 / Aug / 2023

    4 tips voor adembenemend volume in je krullen

    Kun je wel wat tips gebruiken om meer volume in je krullen te creëren? In deze blog geven we je 4 concrete tips voor een prachtig resultaat.

    4 tips voor adembenemend volume in je krullen

    Wil je graag een volumineuze krullenbos creëren? Maar worstel je met het aanbrengen van adembenemend volume in je krullen? Je bent niet de enige! Het creëren van levendigheid en meer volume in krullend haar kan een echte uitdaging zijn. Maar maak je geen zorgen, want we zijn er om je te helpen. In deze blog delen we vier waardevolle tips om het gewenste volume in je krullen te bereiken. Ontdek hoe je jouw haar naar nieuwe hoogtes kunt tillen. Klaar om je krullenbos te laten stralen? Lees nu hieronder verder.

    1. De juiste coupe

    De sleutel voor meer volume in je krullen begint met de juiste coupe. Het vormt de basis voor een mooi gevormd kapsel dat vol leven zit. Maar hoe ziet de juiste coupe eruit? Dat is helemaal afhankelijk van de structuur, lengte en het krultype van jouw haar. Alleen de juiste kniptechniek vermindert overtollig gewicht en creëert natuurlijk volume in jouw krullen. Analyse en beheersing van de juiste techniek zijn dan ook een must voor de juiste coupe.

    Bij Curls Control begrijpen we dat als geen ander. Al onze CC1-gecertificeerde haarstylisten zijn gespecialiseerd in het knippen van krullen. Ze weten precies welke producten goed zijn voor jouw haar en hoe ze natuurlijk veerkracht en volume in jouw krullen kunnen aanbrengen. Kies daarom voor expertise en je gaat gegarandeerd met meer volume in jouw krullend haar naar buiten. Kom langs in één van onze CC1-salons voor de perfecte coupe.

    2. Gebruik de juiste producten

    De tweede stap in de formule voor adembenemend volume in je krullen is het gebruik van de juiste haarproducten. Je wil natuurlijk dat je lokken veerkrachtig en volumineus zijn. Extra belangrijk om geen verzwarende en schadelijke producten te gebruiken! Welke producten zijn dan wel geschikt? Producten waarvan de ingrediënten perfect op elkaar zijn afgestemd. Deze zijn vrij van sulfaten, siliconen en parabenen, om verzwaring en uitdroging van het haar te voorkomen. Dit is een must voor een goede krullenshampoo.

    De haarproducten uit onze unieke productlijn zijn specifiek ontwikkeld voor krullend haar. Wil je meer volume in je krullen creëren? Maak dan gebruik van deze producten. Houd de juiste routine aan en je geniet van veerkrachtige krullen!

    1. Clarifying Shampoo: Start eens in de 4-5 weken met een diep reinigende behandeling. Zo verwijder je opgebouwde en verzwarende resten uit je haar.
    2. Cleanser: Om het haar licht te reinigen en de vocht- en oliebalans in evenwicht te houden, is deze CG-shampoo de oplossing. Heb je de Cleanser goed uitgespoeld? Crunch allereerst extra vocht in je haar voor een goede hydratatie.
    3. Conditioner: Na je haar te hebben gereinigd, is hydratatie een onmisbare vervolgstap. De structuur van krullen is voor 80% opgebouwd uit vocht. Zorg dat de krullen optimaal gehydrateerd blijven met de hydraterende ingrediënten van de conditioner.
    4. Curl Crème: Met deze crème versterk en definieer je jouw krul. Het haar valt hierdoor soepel en pluis is verleden tijd. Met dit product creëer je veerkrachtige krullen van je lokken.
    5. Curl Definer: Om tot slot extra volume in jouw krullen aan te brengen, is de Curl Definer onmisbaar. Deze gel versterkt de krul en zorgt voor extra hold, vocht en veerkracht.

    3. Drogen en stylen met de diffuser

    Nu je jouw coupe met de juiste producten hebt behandeld, is het tijd om jouw haar te drogen. En dan bedoelen we niet met een standaard handdoek. Gebruik allereerst de hydrofiele handdoek om alleen overtollig vocht uit je haar te absorberen. Alle aangebrachte haarverzorgingsproducten blijven intact. Om je haar verder te drogen en volume te creëren, is de diffuser de uitkomst! De juiste diffuser speelt een essentiële rol bij het creëren van prachtig volumineuze krullen. Het geheim zit in de diepe uitholling en de 9 vingers van de diffuser-kop. Zo wordt elke lok gedroogd met warme lucht, die het haar vanaf de aanzet lift. </p.

    Houd de diffuser voor ongeveer 10-20 seconden stil om je haar zachtjes te drogen. En dat zonder je haar plat te drukken! Met welk resultaat? Veerkrachtige lokken, prachtige definitie en een adembenemend volume in je krullen. Zorg er wel voor dat je de diffuser op een lage warmtestand gebruikt, om schade en pluis aan je haar te voorkomen. Zo creëer je eenvoudig volume in je krullen en geniet je zorgeloos van jouw volumineuze coupe!

    4. Voorbereide slaaproutine

    Heerlijke slapen en toch wakker worden met meer volume in je krullen? Met kleine voorbereidingen ga je heerlijk je nacht in en creëer je van een prachtige bos. Start met een goede bescherming van je kostbare lokken. Tijdens je slaap ben je vaak actief en kun je je haar beschadigen. Hoe kun je dit eenvoudig oplossen? Door een satijnen kussensloop te gebruiken. Deze vermindert wrijving en pluizigheid.

    Daarnaast zijn er ook andere eenvoudige manieren om je krullen in vorm te houden, knopen te voorkomen en meer volume in je krullen te creëren. Maak losse vlechten of een handige pineapple-knot. Je maakt deze hoge losse paardenstaart bovenop je hoofd voor meer volume. Als de ochtend eenmaal aanbreekt, breng je met de vernevelaar het selfmade product aan om volume te reactiveren. Deze bestaat uit water en de Moisturizer. Met een goed doordachte slaaproutine word je wakker met de perfecte krullen waar je van droomt!

    Meer tips voor extra krulkracht?

    Vind je het moeilijk om zelf volume aan je krullen toe te voegen? Of ben je op zoek naar de perfecte haarverzorgingsproducten voor jouw krulroutine? Curls Control helpt jou graag verder. We begrijpen de unieke behoeften van krullend haar en hebben alles in huis om jouw krullenbos te laten stralen. Bezoek een van onze CC1-gecertificeerde kapsalons en ontdek de expertise van onze haarstylisten. Samen vinden we de juiste producten om volume aan jouw krullen toe te voegen. Wacht niet langer en geef je krullen het volume dat ze verdienen!

    • Debby Debby 23 / Aug / 2023 @ 09:34

      Ik gebruik al lange tijd de hele lijn. En nu de olie gekocht. Wat een fijne olie! Ik was een beetje huiverig om opnieuw een olie te gebruiken aangezien ik nog 2 volle flesjes in de kast heb staan van andere merken. Ik heb iets nodig om de cast er uit te knijpen en om in mijn haar te doen voor ik ga slapen. Maar helaas merkte ik dat die andere 2 echt te zwaar waren voor mijn haar. Ik kon het niet goed verdelen en ook al gebruikte ik maar erg weinig mijn haar zag er vettig uit. En de enige oplossing was dan om mijn net gewassen haar maar weer opnieuw te wassen. Iets waar ik zeker niet op zat te wachten. Maar wat ben ik blij dat ik toch de gok heb gewaagd. Deze olie is totaal anders. Het blijft niet plakken op je haar maar wordt echt opgenomen door je haar. Je merkt het al wanneer je een paar druppeltjes op te handen doet. Het is voedend maar niet zwaar en vet. Het verzwaart mijn haar niet en zorgt voor meer glans op een mooie subtiele manier. Ik gebruik het om de harde cast er uit te knijpen maar gebruik het ook voor ik ga slapen. Ik breng dan nog een paar druppeltjes aan voor mijn haar in een pineapple gaat. Het vermindert pluis en zorgt dat mijn haar gevoed wordt tijdens de nacht. Ook zorgt het ervoor dat mijnkrullen langer de vorm vast houden en langer mooie blijven. En….mijn handen zijn ook lekker zacht nadat ik het gebruikt heb! Aanrader dus!

    Laat een reactie achter

    What are your experiences? Read or write a review here.

    *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    * Verplichte velden