Op ma-vr voor 16:30 besteld, vandaag verzonden!
Curls Control = CG Proof
450+ klanten beoordelen ons met een 9.5 ⭐️
  • Nederlands
  • Scrunchen

    Curls Control - 22 / Mar / 2024

    Scrunchen

    Wil je jouw haar scrunchen? In dit stappenplan leggen we je haarfijn uit hoe je dit aanpakt. Als je haar maar goed zit!

    Scrunchen van je haar? Zo doe je dat!

    Misschien heb je er weleens van gehoord: je haar scrunchen. Veel krullenbollen zweren erbij omdat het een eenvoudige en niet-schadelijke manier is om de natuurlijke textuur van het haar te verbeteren en krullen meer definitie te geven. Benieuwd hoe je dit zelf doet? We leggen je er graag alles over uit.

    Wat is scrunchen?

    Het scrunchen van je haar is een techniek die vaak wordt gebruikt om natuurlijke golven of krullen te verbeteren en meer definitie te geven. Tijdens het scrunchen van je haar kneed je het haar om natuurlijke golven of krullen te versterken.

    Zo scrunch je jouw haar

    Nu wil je natuurlijk weten hoe je zelf je haar scruncht. We hebben een handig stappenplan voor je opgesteld.

    1. Was je haar: gebruik onze speciale krullenshampoo om je haar te wassen. Spoel je haar grondig uit.
    2. Buig voorover: buig voorover, zodat je haar naar beneden hangt. Dit helpt bij het creëren van volume.
    3. Scrunch je haar: pak kleine plukken haar vast en knijp ze omhoog in je handen alsof je een vuist maakt. Herhaal dit tot je al je haar hebt gehad. Hierdoor scrunch je vocht in je haar.
    4. Kam je haar: breng Moisturizer aan in je haar en kam je haar door, zodat het helemaal klitvrij is. Vervolgens scrunch je jouw haar opnieuw.
    5. Breng Curl Crème aan: vervolgens breng je de Curl Crème aan. Hiermee geef je jouw krullen meer definitie. Om je haar in model te brengen, scrunch, twirl of twist je jouw haar.
    6. Curl Definer aanbrengen: verdeel de Curl Definer tussen je handen en breng het aan op je krullen. Start bij de haaraanzet en verdeel de Definer vervolgens over de rest van je haar. De Curl Definer zorgt voor extra definitie, volume en stevigheid. Het legt een laagje om je haar, waarmee vocht en product als het ware om je haar wordt geseald. Zo versterk je jouw krullen en blijven je krullen vocht behouden tijdens het drogen.
    7. Droog je haar: laat je haar aan de lucht drogen of gebruik een diffuser op een föhn om het droogproces te versnellen. Raak je haar niet aan totdat het volledig droog is.

    Vragen over krullen scrunchen?

    Voor het beste resultaat raden we je aan om onze krullenproducten in huis te halen. Deze zijn speciaal gemaakt voor krullend haar en laten je haar helemaal stralen. Bestel onze producten via de webshop of bij één van onze verkooppunten. Heb je nog vragen over het scrunchen van je haar? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

    Laat een reactie achter

    What are your experiences? Read or write a review here.

    *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    * Verplichte velden