Op ma-vr voor 16:30 besteld, vandaag verzonden!
Curls Control = CG Proof
450+ klanten beoordelen ons met een 9.5 ⭐️
 • Nederlands
 • Knipbeurt bij een professionele krullenkapper

  Curls Control - 14 / Sep / 2023

  Knipbeurt bij een professionele krullenkapper

  Ontdek de ultieme zorg voor je krullen bij jouw CC1-gecertificeerde krullenkapper. Maak nu een afspraak en geniet van prachtige, gezonde krullen

  De perfecte knipbeurt: Zo vind je de ideale krullenkapper

  Van unieke structuren tot droogheid en pluis; krullend haar brengt veel unieke uitdagingen met zich mee. Voor verbluffende resultaten is een gespecialiseerde CC1-krullenkapper dan ook essentieel. Deze experts begrijpen de complexiteit van krullen en weten hoe ze moeten knippen, stylen en verzorgen. Met aandacht voor individuele behoeften onthult een CC1-krullenkapper de natuurlijk schoonheid van jouw krullen. Zo stralen ze als nooit tevoren. Ben je benieuwd hoe je de beste krullenkapper voor jouw lokken kunt vinden? We geven je in deze blogs enkele handige tips.

  Vertrouw op de expertise van je krullenkapper

  Wil je jouw krullen laten knippen? Je kan natuurlijk naar de knipsalon bij jou in de buurt gaan. En toch raden we aan om specifiek te kiezen voor een gespecialiseerde CC1-krullenkapper. Waarom? Krullen hebben een unieke textuur en vragen om een unieke behandeling. Reguliere kappers besteden te weinig aandacht aan het knippen van krullen. En dat terwijl dit een unieke specialisatie is.

  Een CC1-krullenkapper heeft zich speciaal gespecialiseerd en verdiept in de behoeften van krullen. Ze begrijpt diverse krulpatronen, knipt specifiek voor meer veerkracht en maakt gebruik van speciaal ontwikkelde producten om je haar te laten stralen. Een krullenkapper heeft dus een diepgaand begrip van krullend haar en het vermogen om het beste uit elke krul te halen.

  Stralende voordelen van een CC1-krullenkapper

  Maar wanneer spreken we nu van een betrouwbare en goede krullenkapper? Volgens ons biedt een gecertificeerde haarstylist diverse voordelen, die allemaal bijdragen aan prachtige krullen en gezond haar. Volgens ons voldoet een goede CC1-krullenkapper aan:

  • Expertise en kennis: Een gecertificeerde CC1-krullenkapper heeft diepgaande expertise en kennis opgebouwd over krullend haar. Ze begrijpen de complexiteit van krullen en weten hoe ze verschillende krultypen moeten behandelen voor optimale resultaten.
  • Werkt met gespecialiseerde haarverzorgingsproducten: Krullen hebben een unieke structuur en vragen specifieke ingrediënten voor optimale behandeling. Een goede CC1-krullenkapper werkt met hoogwaardige krulproducten, die aan deze behoeften voldoen. Deze producten hydrateren, definiëren en verminderen pluis. Ze bieden de ideale verzorging en zijn effectief voor prachtige resultaten.
  • Beheerst de CC1-kniptechniek: Een gecertificeerde CC1-krullenkapper beheerst de unieke CC1-kniptechniek goed. Deze methode is speciaal ontworpen om krullen te knippen met aandacht voor veerkracht en vorm, voor mooi gestructureerde krullen. Deze techniek komt nauw kijken en vraagt een unieke opleiding.
  • Krultype analyseren en advies op maat: Een vereiste van een CC1-krullenkapper is dat ze jouw krultype nauwkeurig kan analyseren. Op basis hiervan is het belangrijk om op maat gemaakte behandeling te bieden. Daarnaast bieden gecertificeerde krullenkappers persoonlijk advies voor de dagelijkse verzorging van je krullen, inclusief stylingtips en productaanbevelingen.

  Criteria voor CC1-krullen knippen

  Wanneer je er zeker van wil zijn dat je met een stralende krullenbos terugkomt, is het belangrijk om vooraf enkele criteria in je achterhoofd te houden. Zo weet je zeker over welke vaardigheden een CC1-krullenkapper beschikt en wat de resultaten zijn. Kijk bijvoorbeeld naar:

  • Opleiding en specialisatie: Controleer de achtergrond van de CC1-krullenkapper op het gebied van opleiding en specialisatie. Een grondige training in het begrijpen en behandelen van krullend haar is cruciaal voor het creëren van prachtige krullen. Wij hebben een handig overzicht gemaakt van alle salons met een CC1-krulknipcertificaat die volgens ons aan de eisen voldoen en een opleiding hebben gevolgd.
  • Portfolio en de resultaten: Bekijk het portfolio van de CC1-krullenkapper om eerdere resultaten te beoordelen. Foto's van succesvolle resultaten tonen het niveau van expertise en geven inzicht in de mogelijkheden. Bekijk bijvoorbeeld de resultaten en referenties op de website en op sociale media kanalen.
  • Prijs en locatie: Wil je echt lang genieten van prachtige resultaten? Kijk dan niet altijd naar wat het het voordeligst is. Zoek iemand die echt weet hoe je krullen moet knippen! Goed krullen knippen en behandelen kost immers meer tijd en dus geld. Het dan ook een echte investering voor jouw krullenbos.
  • Gebruik krulvriendelijke producten: Een ideale CC1-krullenkapper maakt gebruik van producten die specifiek zijn ontworpen voor krullend haar. Dit helpt bij het verminderen van pluis, het definiëren van krullen en het bevorderen van de algehele gezondheid van het haar. Ook zijn deze vrij van schadelijke ingrediënten, waaronder siliconen, parabenen en sulfaten.

  Maak een afspraak met de haarstylisten van Curls Control

  Op zoek naar een betrouwbare en professionele krullenkapper? Ervaar het zelf bij Curls Control. Bezoek onze salon in Velp of kom langs bij één van de CC1-krulknipsalons bij jou in de buurt. Onze haarstylisten zijn meesters in de kunst van krullen knippen en weten precies hoe ze jouw krullen onder controle kunnen brengen. Zij werken dagelijks met onze unieke CG-proof haarverzorging- en stylingproducten voor krullend haar. Ook voor persoonlijk advies helpen onze CC1-krullenkappers je graag verder. Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak bij jou in de buurt.

  • Curls Control Curls Control 14 / Sep / 2023 @ 13:29

   Hi hi,

   Excuus voor ons verlate reactie.
   Nee, niet alle verkooppunten zijn gecertificeerde CC1 salons. Advies is ook om hier altijd naar te vragen.

   Hartelijke groet,
   Team Curls control

  Laat een reactie achter

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  * Verplichte velden