Op ma-vr voor 16:30 besteld, vandaag verzonden!
Curls Control = CG Proof
450+ klanten beoordelen ons met een 9.5 ⭐️
  • Nederlands
  • Krullen wassen

    Curls Control - 22 / Mar / 2024

    Krullen wassen

    Hoe vaak is het aanbevolen om je krullen te wassen? We leggen er alles over uit in dit blog, zodat je jouw haar zo goed mogelijk verzorgt.

    Hoe vaak mag ik mijn krullen wassen?

    Met een goede haarverzorgingsroutine hydrateer en versterk je jouw haar. Het wassen van je haar is hier een belangrijk onderdeel van. Maar hoe vaak is het eigenlijk aan te raden om je krullen te wassen? Ontdek het in dit blog.

    Het belang van een goede shampoo

    De basis voor een goede haarverzorgingsroutine begint bij het gebruik van een goede shampoo. Heb je krullend haar? Gebruik dan een speciale krullenshampoo. De unieke krullen shampoo van Curls Control is vrij van sulfaat en is speciaal ontwikkeld om je haar grondig te reinigen. Omdat de Cleanser sulfaatvrij is, is deze mild voor haar en hoofdhuid. Daarnaast herstelt de shampoo de pH-waarde van het haar en voorkomt het uitdroging.

    De beste manier om krullend haar te wassen

    De beste manier om krullend haar te wassen is door je haar grondig, maar mild te reinigen. Begin met het natmaken van het haar met lauw water. Gebruik vervolgens onze speciale krullenshampoo en masseer het zachtjes in de hoofdhuid. Spoel je haar daarna grondig uit. Merk je bij de eerste keer dat de shampoo niet goed schuimt? Was je haar dan nogmaals uit tot je haar goed schoon is. Schoon haar voelt ruw aan. Zakken je krullen uit? Pluist je haar snel? Of voelt je haar vettig? Dan kan het een aanrader zijn om onze Clarifying shampoo te gebruiken. Over het algemeen kun je als richtlijn aanhouden om dit om de vier à vijf weken te doen. De CG-proof Clarifying Detox Shampoo verwijdert build-up van je hoofdhuid en uit je krullen.

    Aanbevolen aantal wasbeurten

    Hoe vaak is het aan te raden om krullend haar te wassen? Dat is afhankelijk van het haartype. Wel wordt bij krullend haar aanbevolen om het minder vaak te wassen dan steil haar. Krullen hebben de neiging om van nature droger te zijn en te frequent wassen kan de natuurlijke oliën verwijderen die nodig zijn om het haar gehydrateerd en veerkrachtig te houden. Een goede richtlijn is om je haar ongeveer één tot twee keer per week te wassen. Wel willen we je meegeven om altijd zelf te kijken naar waar jouw haar behoefte aan heeft. Zo bepaal je de optimale wasfrequentie voor jouw krullen.

    Koop je haarverzorgingsproducten bij Curls Control

    Wil je jouw krullend haar zo goed mogelijk verzorgen? Gebruik dan onze krullenshampoo bij het wassen van je haar. Je koopt ze online in onze webshop of bij één van onze verkooppunten.

    Laat een reactie achter

    What are your experiences? Read or write a review here.

    *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    * Verplichte velden