Op ma-vr voor 16:30 besteld, vandaag verzonden!
Curls Control = CG Proof
450+ klanten beoordelen ons met een 9.5 ⭐️
 • Nederlands
 • Over ons

  Over ons

  • Bootcamp

   Bootcamp

   Doe mee aan onze Curls Control Bootcamp. Ben jij gezegend met een bos krullen en kun je nog wel wat hulp gebruiken bij het bereiken van die perfecte krul? Reserveer dan een plekje.

   Bekijk
  • Vacature Ambassadeur Hairstylist(e)

   Vacature Ambassadeur Hairstylist(e)

   Bekijk
  • Vacature hairstylist(e)

   Vacature hairstylist(e)

   Vacature hairstylist(e)

   Bekijk
  • Vacature Accountmanager Duitsland

   Vacature Accountmanager Duitsland

   Bekijk

  Het verhaal van Curls Control

  Als hét perfecte product er niet is, dan maken we het toch zelf?

  Wij weten als geen ander hoe het is om jarenlang product na product uit te proberen en de frustratie te voelen als een product wéér niet tot het gewenste resultaat leidt. Omdat er geen productenlijn bestaat waar wij volledig achter konden staan om te gebruiken tijdens onze CC1 krulknip opleidingen die we verzorgen aan hairstylisten in ons opleidingscentrum Curls & More, besloten we om zelf de perfecte producten te gaan ontwikkelen.

  Veel producten bevatten ingrediënten die niet geschikt zijn voor krullend haar. Denk hierbij aan parabenen, sulfaten, uitdrogende alcoholen of siliconen. Bovendien willen wij geen ingevlogen producten met milieuonvriendelijke verpakkingen. Een bijdrage leveren aan het milieu is voor ons belangrijk. Daarnaast moeten de producten eenvoudig zijn in gebruik zodat je geen kast vol producten nodig hebt om “ontplofte” krullen verzorgd, bouncy, en onder controle te krijgen.


  Wat wij belangrijk vinden:

  • De ingrediënten zijn van hoogwaardige professionele kwaliteit en bieden jouw krullen dát wat ze nodig hebben om het optimale resultaat te kunnen bereiken.
  • Veel van de ingrediënten zijn bio en vegan.  
  • Onze tubes zijn voor 100% vervaardigd uit het restproduct van de suikerrietplant. Hoe cool is dit! Een milieuvriendelijker alternatief voor plastic tubes.
  • De producten van Curls Control worden in Nederland/België ontwikkeld en geproduceerd. Uiteraard zijn wij hier ontzettend trots op. Wij houden van korte lijnen tussen producent, de hairstylisten en onze krulklanten.
  • En dan niet geheel onbelangrijk, we hebben kunnen realiseren dat slechts vier producten de perfecte balans voor jouw krullen kunnen creëren. Alle producten zijn perfect op elkaar afgestemd.

  Onze missie

  Wij willen dat onze krulklanten hun krullen leren begrijpen en verzorgen, om zo het optimale uit hun krullen te kunnen halen, ongeacht het krultype. Iedere krul verdient het om goed verzorgd te worden en te stralen.

  Het team

  Inmiddels is Curls Control uitgegroeid tot een onmisbaar merk in de krullenwereld. Iedereen die het gebruikt, is verwonderd door de goede werking van de producten. Achter het merk staat natuurlijk een heel team voor jullie klaar. Een team van diverse gediplomeerde hairstylisten en betrokken kantoor- en marketingmedewerkers die jou graag op alle mogelijke manieren willen ondersteunen en adviseren. Dit doen zij onder andere d.m.v. een uitgebreide gebruiksaanwijzing in de vorm van een flyer, tutorials op de website, posts op social media en via nieuwsbrieven. Tevens is de klantenservice afdeling van Curls Control altijd voor vragen bereikbaar per mail, WhatsApp, telefoon en Messenger.

  Gecertificeerde stylisten

  Naast dat wij producent en leverancier zijn van het professionele krullenproduct Curls Control, verzorgen wij opleidingen voor hairstylisten. Na het afronden van de opleiding, beheersen de hairstylisten de professionele CC1krulkniptechniek en weten ze alles over krullen en de werking van de Curls Control producten om daarmee jouw krullen perfect onder controle te brengen. De stylisten passen de techniek en producten toe in hun eigen salon. Zo is er overal wel een salon in de buurt waar jij je krullen aan kunt toevertrouwen.