Lilian 17-07-2020 om 11:19:07

Mijn haar is super geknipt en gestyled! Ik kon merken dat ze echt verstand hebben van krullen en de behandeling perfect op mijn haar hebben afgestemd. De producten van Curls Control ruiken trouwens heerlijk! Ook met afspraak inplannen heel goeie service gehad. Dank jullie wel lieve dames van Curls Control!

Marbell 27-12-2019 om 19:28:51

Review CC1 salon producten Curls Control + CC1 techniek krullen knippen = perfecte combi!

Na 4 maanden was het weer tijd om mijn krullen te laten knippen. vorige week donderdag kwam ik bij de CC1 salon in Velp waar ik de nieuwe producten van Curls Control mocht testen. Eerst werd er een kritische blik geworpen op mijn verwaarloosde krullen door Marieke en eigenaresse om een plan te maken.
Het plan; een flink stuk afknippen zodat mijn krullen weer gezond en mooi zullen groeien.
Na enige twijfel en huivering (vanuit mezelf), toch het advies opgevolgd en mijn krullen- lot in hun handen gelegd. Eindresultaat: echt geweldig!
De CC1 techniek is echt top en heeft veel volume in mijn krullen gebracht. Ze voelen weer gezond en luchtig.
Ik krijg er weer zin in om met trots mijn krullen los te dragen, met meer liefde te behandelen en te experimenteren met verschillende kapsels.
Diezelfde avond had ik nog een feestje voor de boeg. Kreeg echt zoveel complimenten en verbazing!! Echt geweldig!!

De producten ruiken erg lekker, je hebt er niet veel van nodig en maken mijn krullen behandelbaar.
Ik ben mening dat Curls Control mijn krullen meer finishing touch geeft voor wat betreft de glans en vorm van de krul. De volgende dag zijn mijn krullen weer in de vorm met water en de föhn.

Team Curls Control bedankt voor deze ervaring en uitstekende service!

Monique 24-11-2019 om 11:04:15

Ben super tevreden over de producten. Ik heb een zware krul van mezelf, en door de producten zijn ze mooi in balans. Goed gevoed en niet plakkerig.

Tweemaal per week wassen, dat er geen sulfaat in zit vind ik zeer fijn, wel even wennen dat het niet schuimt. Kortom, tevreden gebruikster.

Sonja 08-11-2019 om 11:06:13

In één woord super!!! Nooit meer anders👌🏼

Katja 21-09-2019 om 08:23:25

Ik was héél sceptisch en het product deed niets met mijn haar dus dat heb ik ook gemaild naar CC. Tanja belde mij heel vriendelijk op en heeft een aantal vragen gesteld en daarom nodige ze mij uit dat zij kon laten zien dat het product wel werkt ook bij mijn haar.
Het resultaat was er zeker! Maar ik gebruikte zelf het product verkeerd. Ze nam echt alle tijd voor mij ze gaf me tips en tops. Echt super mee geholpen.
1.5 uur van haar kostbare tijd. Wat een service.
Ik adviseer : maak eerst een afspraak voor een behandeling en koop dat het pakket. Je zal er zeker geen spijt van hebben.

Tessa 10-09-2019 om 21:18:34

Ik heb dit product gekocht voor mijn dochter. Ik had al verschillende kinder producten voor krullen geprobeerd maar die vielen uiteindelijk toch tegen. Het haar van mijn dochter bleef pluizen en het zat ondanks alle conditioners en detanglers toch in de knoop. Dit product scoort boven verwachting. Het haar is echt zacht, het is goed door te kammen na het inbrengen van de moisturizer en het pluist niet meer. Ik gebruik ook de krulcrème en haar krullen zien er super uit.

Rylana 23-08-2019 om 21:45:37

Goed advies, fijne producten en het eindresultaat is meer dan ik had durven hopen. Ik heb mijn krullen weer helemaal terug. Hartelijk dank daarvoor!

Phoebe Kamp 09-07-2019 om 21:27:00

Een super goede ervaring met zowel de producten als het knippen. Ik heb het totaalpakket en ik heb nog nooit zo'n fijn krulproduct gehad! Na 20 jaar weet ik eindelijk hoe ik met mijn krullen moet omgaan. Echt super tevreden! Kan het iedereen aanraden.

Maureen de Neef-Bakker 15-05-2019 om 15:54:22

Tja denk je dan.... ga ik weer iets nieuws proberen in de hoop dat dit het dan is ??
Maar toch gedaan en..... het is HET !!
Ik heb krullende onderlaag maar bovenlaag is erg droog . Van alles geprobeerd maar nooit tevreden.
Maar nu !! Zo blij....
Moisturizer erin ( spoel het niet uit) daarna krullencreme erin en lekker aan de lucht laten drogen.
Mijn bovenlaag krult nu net zo mooi als de onderlaag.
En waar ik nog blijer van ben is dat ik dag erna opsta, handen beetje door haar haal om het los te schudden ( geen klitten te vinden trouwens) , het licht bevochtig en hopla..... het zit gewoon weer helemaal goed !
Mijn collega viel het meteen op en heeft ook meteen besteld !
Zo benieuwd hoe zij het gaat vinden......
Dank jullie wel !!!

Ingrid Mensink-Bunte 15-05-2019 om 15:51:18


Al heel veel producten in mijn leven geprobeerd maar nooit kreeg ik een mooi en natuurlijk resultaat. Tot ik op deze pagina kwam en de mooiste krullen voorbij zag komen. Ik vond de producten eerst te duur dus heb heel lang getwijfeld maar uiteindelijk toch de starters set besteld.
Ben nu bijna 3 weken bezig en heb nu het resultaat wat ik wilde hebben!! Zachte, natuurlijke en veerkrachtige krullen die niet vies, vet of hard aanvoelen! En volgens de berichten wordt dat alleen maar beter! Superblij mee
Ik had erg veel pluis en mijn krullen werden door de dag heen steeds minder. Het koste me wel even om de juiste behandeling te vinden maar wat wordt je daar goed bij geholpen door de medewerkers via de chat. Echt wat een SERVICE!!!!!!!
Ik gebruik een cleaner (sulfaatvrij), de moisturiser, de curl crème en de vernevelaar. Dit gebruik ik volgens het verslag die ze mij stuurden via de chat. Werkte voor mij het beste!
Het product is prijzig maar daarin tegen erg zuinig in gebruik omdat je je haar minder vaak hoeft te wassen en tussen het wassen door je genoeg hebt aan de vernevelaar!!
Daarbij ruikt het erg lekker!
Je haar voelt weer gezond en levendig! En dat is toch ook wat waard!
Ik zou iedereen die twijfelt zeker aanraden om het te gaan proberen!
Geen schuim, haarlak of andere producten meer nodig (gebruikte zelf wel 5 soorten)

 
Pagina 1 van 2