Iris Bos 24-10-2021 om 01:59:19

Ik ben op 15 oktober geknipt door Kim. Toen ik thuis kwam schrok ik een beetje door de korte lengte. Maar dit was gewoon eventjes wennen en overigens ook gewoon nodig. Ik ben ZO ONTZETTEND tevreden!!!! Kim is een super vrolijke, lieve meid, geeft duidelijk uitleg, geduldig en leuk om mee te kletsen. Mijn haar heeft eindelijk een goeie coupe er in zitten en is door de producten en tips 10x beter gaan krullen. THAAAANK YOUUU!!!

S. Abdulahad 24-05-2021 om 13:06:32

Ik ging naar Curls Control om mijn haar te knippen. Ik wilde graag een pony en was er erg nerveus om. Eerst werd mijn haar in vorm geknipt. Daarna werd het gewassen en gestyled. Het was duidelijk dat hier veel werk en liefde in is gestoken. Mijn krullen zijn weer helemaal tot leven gekomen. Toen ze aan het einde van de behandeling mijn pony hebben geknipt kon ik niet meer stoppen met lachen. Nu, twee weken later ben ik nog steeds erg gelukkig met mijn haar. Ik ga hier zeker weer heen voor mijn volgende knipbeurt.

Mirjam en Kyra 13-05-2021 om 18:52:46

Vandaag voor de eerste keer langs geweest met m’n dochter (14) die heel vaak een curly ( relax) behandeling heeft gehad , waardoor de onderste helft van haar haren “ kapot” zijn.
Wat een vriendelijke deskundige dames werken er!
Wij zijn heel goed geholpen en heel tevreden.
Tot de volgende keer!

Martine Jacques 18-02-2021 om 20:38:58

Fantastische producten. Wat een resultaat!!! En je hebt er echt maar heel weinig van nodig, wat ze in verhouding helemaal niet duur maken. Dank je wel curlscontrol!

Debbie Loring 10-12-2020 om 14:52:08

Krullenbollen en haarproducten.....ik denk dat iedereen de zoektocht naar het perfecte product herkent. Ik ben er achter gekomen dat er voor mij geen perfect product bestaat. Maar dat het veel belangrijker is om goed aan te voelen wat je haar nodig heeft. Daarom vind ik deze lijn zo fijn. Je kunt met deze 4 producten spelen en zelf uitzoeken wanneer welke combinatie het beste werkt. Helemaal omdat er nu een definer aan is toegevoegd. Voor mij werkt deze lijn omdat je 4 producten hebt waar je mee kunt afwisselen.
De ene keer laat ik de moisturizer in mijn haar zitten, soms spoel ik hem helemaal uit en soms breng ik na het uitspoelen weer extra aan. Hetzelfde met de curlcreme. De ene keer gebruik ik eerst de curlcreme en dan de definer en soms juist andersom. Maar wanneer doe ik wat? Ik zal uitleggen hoe dit bij mij het beste werkt.

Is mijn haar erg pluizig, voelt het droog en glanst het niet dan was ik het 2 keer met de cleanser. Daarna gebruik ik de moisturizer. Deze laat ik inwerken en verdeel ik goed over mijn haar. Uitspoelen en daarna weer een klein beetje aanbrengen. Hierna gebruik ik de curlcreme en pas daarna de definer. Ik krijg dan wel een lichte cast (hard gel-achtig laagje) maar die kneed ik er uit als mijn haar droog is. Wel doe ik dan eerst een heel klein beetje moisturizer op mijn hand. Die gebruik ik dan als een handcrème. Op die manier verwijder je geen vocht uit je krullen wanneer je ze gaat kneden. Het harde laagje is weg maar de gedefinieerde krul blijft. Ik gebruik deze manier wanneer mijn haar extra voeding nodig heeft en mijn krullen niet genoeg vorm hebben. Niet bouncy zijn zeg maar. Door de definer als laatste aan te brengen helpt het mijn krullen om de vorm beter vast te houden.

Methode 2
Mijn haar pluist weinig, voelt niet droog.

Ik was het dan 1 keer en breng daarna de moisturizer aan. Deze weer goed verdelen en een klein beetje uitspoelen. Ik laat dan een beetje in mijn haar zitten en breng niet nog een extra laagje aan. Daarna de definer goed verdelen en als laatste de curlcreme. Ik heb dan geen cast en hoef de krullen ook niet meer te kneden. Wel breng ik soms nog een klein beetje moisturizer aan in de puntjes via de vernevelaar. In mijn vernevelaar heb ik altijd water met een beetje moisturizer zitten. Dit is ideaal om op die manier te gebruiken. Of om plukjes die de volgende dag toch wat pluizig aanvoelen weer bouncy te krijgen.

Dus heb ik 1 perfect product? Nee, ik heb er 4. En heb ik 1 perfecte methode om ze te gebruiken. Nee, ik heb er meerdere. Mijn advies is dan ook om zelf op onderzoek uit te gaan en vooral te leren om te voelen wat je krullen nodig hebben.
Wel heb ik nog 1 belangrijke tip! Bij deze producten is het echt belangrijk om niet teveel te gebruiken. Goed verdelen is veel belangrijker!

Marieke van Hof 26-11-2020 om 17:40:47

Ik had de producten al ge pre-ordered 2 maanden terug dus zat al een tijdje in spanning te wachten op jullie nieuwe lijn die ging uitkomen. Gisteren de producten binnenkregen en ben er echt weer zo happy mee. Wat ruikt het heerlijk en zien de nieuwe tubes er prachtig uit. Goed werk weer dames ik raad het iedereen die net zulke krullen heeft als ik heel erg aan. Tot de volgende keer in jullie salon :))

Ceder Couwenbergh 24-09-2020 om 18:34:43

Meest bijzondere ervaring bij een kapper ooit. De dames gaan zó ver om je tevreden te stellen. Ze zijn enorm bekwaam, luisteren goed naar je wensen en doen er bovenal alles aan om je met een goed gevoel en perfecte coupe naar huis te laten gaan.
Mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten!! Duizend maal dank!!! Jullie krijgen van mij een dikke 10.

Lilian 17-07-2020 om 11:19:07

Mijn haar is super geknipt en gestyled! Ik kon merken dat ze echt verstand hebben van krullen en de behandeling perfect op mijn haar hebben afgestemd. De producten van Curls Control ruiken trouwens heerlijk! Ook met afspraak inplannen heel goeie service gehad. Dank jullie wel lieve dames van Curls Control!

Marbell 27-12-2019 om 19:28:51

Review CC1 salon producten Curls Control + CC1 techniek krullen knippen = perfecte combi!

Na 4 maanden was het weer tijd om mijn krullen te laten knippen. vorige week donderdag kwam ik bij de CC1 salon in Velp waar ik de nieuwe producten van Curls Control mocht testen. Eerst werd er een kritische blik geworpen op mijn verwaarloosde krullen door Marieke en eigenaresse om een plan te maken.
Het plan; een flink stuk afknippen zodat mijn krullen weer gezond en mooi zullen groeien.
Na enige twijfel en huivering (vanuit mezelf), toch het advies opgevolgd en mijn krullen- lot in hun handen gelegd. Eindresultaat: echt geweldig!
De CC1 techniek is echt top en heeft veel volume in mijn krullen gebracht. Ze voelen weer gezond en luchtig.
Ik krijg er weer zin in om met trots mijn krullen los te dragen, met meer liefde te behandelen en te experimenteren met verschillende kapsels.
Diezelfde avond had ik nog een feestje voor de boeg. Kreeg echt zoveel complimenten en verbazing!! Echt geweldig!!

De producten ruiken erg lekker, je hebt er niet veel van nodig en maken mijn krullen behandelbaar.
Ik ben mening dat Curls Control mijn krullen meer finishing touch geeft voor wat betreft de glans en vorm van de krul. De volgende dag zijn mijn krullen weer in de vorm met water en de föhn.

Team Curls Control bedankt voor deze ervaring en uitstekende service!

Monique 24-11-2019 om 11:04:15

Ben super tevreden over de producten. Ik heb een zware krul van mezelf, en door de producten zijn ze mooi in balans. Goed gevoed en niet plakkerig.

Tweemaal per week wassen, dat er geen sulfaat in zit vind ik zeer fijn, wel even wennen dat het niet schuimt. Kortom, tevreden gebruikster.

 
Pagina 1 van 2