Ingrid Mensink-Bunte 15-05-2019 om 15:51:18


Al heel veel producten in mijn leven geprobeerd maar nooit kreeg ik een mooi en natuurlijk resultaat. Tot ik op deze pagina kwam en de mooiste krullen voorbij zag komen. Ik vond de producten eerst te duur dus heb heel lang getwijfeld maar uiteindelijk toch de starters set besteld.
Ben nu bijna 3 weken bezig en heb nu het resultaat wat ik wilde hebben!! Zachte, natuurlijke en veerkrachtige krullen die niet vies, vet of hard aanvoelen! En volgens de berichten wordt dat alleen maar beter! Superblij mee
Ik had erg veel pluis en mijn krullen werden door de dag heen steeds minder. Het koste me wel even om de juiste behandeling te vinden maar wat wordt je daar goed bij geholpen door de medewerkers via de chat. Echt wat een SERVICE!!!!!!!
Ik gebruik een cleaner (sulfaatvrij), de moisturiser, de curl crème en de vernevelaar. Dit gebruik ik volgens het verslag die ze mij stuurden via de chat. Werkte voor mij het beste!
Het product is prijzig maar daarin tegen erg zuinig in gebruik omdat je je haar minder vaak hoeft te wassen en tussen het wassen door je genoeg hebt aan de vernevelaar!!
Daarbij ruikt het erg lekker!
Je haar voelt weer gezond en levendig! En dat is toch ook wat waard!
Ik zou iedereen die twijfelt zeker aanraden om het te gaan proberen!
Geen schuim, haarlak of andere producten meer nodig (gebruikte zelf wel 5 soorten)

Inge Hoogers 15-05-2019 om 15:49:09

zoals beloofd, nog een recensie erbij!
En dik verdient ook!
Ik ben vandaag bij de salon in Velp geweest, ik werd uitgenodigd omdat ik vanaf januari bezig ben met de producten, en toch nog regelmatig wat pluis had, en nog niet het volume wat ik graag wilde. Dus al wel een hele verbetering, maar nog niet de puntjes op de i.
Ten eerste, wat een geweldige lieve dames, ik ben echt hartelijk ontvangen, en ten tweede, wat een mooie salon!!!
Na het aannemen van mijn jas, en nadat de dames zich netjes voorgesteld hadden, werd ik gelijk naar de stoel begeleid.
Mijn krullen werden geanalyseerd, en er werd gauw duidelijk wat er gebeuren moest.
Ik heb Taiga groen licht gegeven, dat wat er nodig was om te knippen, gewoon maar moest gebeuren.
Mijn haren werden lekker gewassen, daarna geknipt (speciale methode om de krul weer een echte krul te laten worden). Daarna zijn we weer gaan wassen en hebben we stap voor stap het stappenplan doorgelopen en werd al snel duidelijk op welke punten ik wat extra aandacht moest besteden. Als laatste het föhnen, dit is mij voorheen nooit goed gelukt, ik hield het bij ploppen. Maar na vandaag, gaat dat föhnen óók goedkomen!
Ook hoe ik mijn haren het mooiste kan houden als het toch vast moet vanwege werk, niks staat me meer in de weg!
Ik ben echt maar dan ook echt helemaal happy met het resultaat ❤❤❤.
In het echie is toch anders dan van een blaadje lezen hoe het moet, en daarbij zijn sommige handelingen ook lastig uit te leggen op papier of via de chat.
Lieve Dames, jullie hebben mijn krullen laten shinen als een diamant! Nu is het echt af �
Ik raad het iedereen aan, maakt niet uit waar je vandaan moet komen, maak er lekker een dagje van, en laat ook jou krullen weer tot hun recht komen!!!
1000% zeker, tot ziens!!!

Suzan de Weerd 15-05-2019 om 15:48:38

Heb al veel producten en technieken geprobeerd, en was nu ook zeer sceptisch, maar heb nu eindelijk iets gevonden dat werkelijk werkt voor krullen. Niet alleen voor mijzelf maar heb al verschillende fantastische krullenbollen daar de deur uit zien gaan. Daarbij is het een kei leuke salon met zeer professionele mensen. Je voelt je er meteen thuis. Ik zeg "keep up the good curls" I love it!

Pagina 2 van 2